Servicii

Contact

+40 232 760 050

+40 232 760 040

Str. Grădiniţei nr. 1, RO - 705200 Paşcani (Iaşi)

Utilitare MBS

Comanda dumneavoastră

Aţi decis să construiţi o hală metalică marca Proinvest Group? Acestea sunt etapele pe care le veţi parcurge împreună cu reprezentanţii noştri:

 

1. Consultanţă

Pentru realizarea unei construcţii metalice, părţile implicate (beneficiar, proiectant, furnizori, constructor, instituţii specializate) trebuie să depună eforturi în domeniul lor de competenţa, astfel încât rezultatul conlucrării să fie pe măsura aşteptărilor şi chiar să le depăşească. Rolul nostru este de a oferi soluţii pentru realizarea unei construcţii metalice în condiţii de maximă eficientă în ceea ce priveşte calitatea, preţul şi timpul.

Beneficiaţi gratuit de sprijinul nostru prin îndrumări, sugestii şi răspunsuri la toate întrebările pe care le aveţi.

 

2. Ofertare

Acest demers constă în estimarea completă a modelelor şi dimensiunilor construcţiilor metalice (prin realizarea de schiţe), în funcţie de necesităţile şi preferinţele dumneavoastră.

În urma acestor evaluări are loc realizarea ofertei, ce cuprinde variante de sistem care se încadrează în parametrii financiari şi fizici, precum şi prezentarea reducerilor de preţ de care puteţi beneficia.

 

3. Proiectare

Proiectarea unei construcţii metalice presupune responsabilitate şi profesionalism atât din partea proiectantului, cât şi din partea beneficiarului. Inginerii şi colaboratorii asigură proiectarea riguroasă a sistemelor MBS®.

Astfel, procesul de execuţie nu mai este supus erorilor, realizând pentru beneficiar economii de 10 până la 30 % din costuri.

 

4. Producţie

Procesul de producţie al structurilor metalice MBS® respectă toate standardele din domeniu aflate în vigoare.

Investiţiile în tehnologia de fabricaţie, specializarea personalului, precum şi implementarea Sistemului de Management al Calităţii conform SR EN ISO 9001 : 2008 sunt dovezi care susţin politică noastră în domeniul calităţii.

 

5. Transport

Preţul construcţiilor metalice MBS® include transportul componenţelor până la locaţia unde vor fi montate.

Livrarea se face la termenul stabilit cu beneficiarul, folosind autovehicule care asigură protecţia componentelor şi elimină riscul deteriorării acestora.

 

6. Montaj

Echipa de montaj asigură realizarea investiţiilor dumneavoastră fără pierderi de timp şi bani. Scopul nostru este realizarea unei construcţii metalice în care să vă desfăşuraţi activitatea în condiţii optime.

 

7. Servicii post-vanzare

Relaţiile pe termen lung sunt deosebit de importante. Scopul Proinvest Group este asigurarea continuă ca toate cerinţele clienţilor în perioada post-vanzare sunt îndeplinite integral, oferind servicii personalizate conform nevoilor fiecărui client.

Sistemele de construcţii metalice MBS® sunt garantate integral 15 ani din momentul recepţiei.